Qui som?

El Cresol de Silla és una publicació local de caràcter digital. Aquesta pàgina neix amb l’ànim d’oferir al poble de Silla un lloc on trobar informació local o general i opinió escrita de gent del poble o sobre temes del municipi, un espai comunicatiu on els diferents agents i persones que conformen la comunitat local puguen trobar o fer públic el que pensen, senten i saben sobre els temes que ens afecten com a silleres i sillers.

El Cresol no és una publicació finançada per cap entitat, partit, associació o patronat. Som un grup de gent que valorem la necessitat d’una opinió pública i una ciutadania amb criteri i interes per la cosa pública, els assumptes comuns, i les demandes d’una societat del segle XXI.

Aquesta pàgina està oberta a publicar els articles, reportatges i col·laboracions en general de tota persona, que tracten sobre algun tema del municipi de Silla, o li puguen afectar o implicar d’alguna manera. Aquestes col·laboracions hauran de ser respectuoses i estar en consonància amb una mínima ètica comunicativa. Amb tot, ens reservem la decisió de publicar o no aquelles comunicacions que s’ens facen arribar.

Si vols contactar amb nosaltres la nostra adreça de correu és elcresoldesilla@gmail.com.

Esperem que aquesta proposta de comunicació local puga resultar-vos útil i interessant, i estem atents a tot allò que ens vulgueu fer arribar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s